woensdag 25 november 2015

5 schoencadeau tips voor Sinterklaas onder de €15

Sinterklaas is aangekomen in Nederland en voor je het weet is het 5 december. Misschien is het cliché maar de meeste meisjes wachten tijdens pakjesavond op een cadeautje. Wil je niet te veel geld uitgeven voor een schoencadeau? Hieronder geef ik 5 tips die passen binnen een budget van 15 euro!

Blond Amsterdam Sint Beker– Aardewerk
Tijdens pakjesavond wordt er veel gegeten en gedronken. Verras je vriendin met een Blond Amsterdam Sint Beker. Het merk blond Amsterdam is erg geliefd onder meisjes! Bovendien kan er tijdens de koude feestdagen een lekkere warme chocolademelk met slagroom uit de vrolijke en kleurrijke Blond Amsterdam beker gedronken worden. De beker voor schoencadeau is al verkrijgbaar voor €8,95

Victoria's Secret Coconut Passion - 250 ml – Bodymist
Onder de heren is Victoria Secret vooral bekend van de lingerie, maar zij bieden daarnaast ook verscheidenheid aan fijne verzorgingsmiddelen. De Victoria’s sectret Coconut Passion bodymist is daar één van. Door de spray dagelijk te gebruiken wordt de huid van je vriendin aantoonbaar zachter en flexibeler. Het heeft een heerlijke zachte geur. Dit cadeautje heb je al voor €10,99!

Primark
We hebben het allemaal wel is gezien. Vrouwen die met volle tassen kleding en accessoires uit Primark komen. Als je geld in je portomonee wilt besparen is Primark een goed  optie. Er is een enorm uitgebreid assortiment. Je vindt er bijvoorbeeld tassen, schoenen, broeken, jurken, tuniekjes en sieraden. Allemaal dingen waar meisjes dol op zijn. Voor € 15,- kun je een tas, schoenen en sieraden combineren. Absoluut de moeite waard om even een kijkje te nemen dus.

Boska Boter- en Kruidenbotermaakset 
Is jouw vriendin handig in de keuken? Dan is de Boska Beter- en Kruidenbotermaakset een leuk schoencadeau tip. Véél lekkerder dan kant-en-klaar: je eigen zelfgemaakte kruidenboter. Of je nu boter bij de vis, gesmolten op een sappige steak of als smeuïg voorafje op een krokant gebakken stokbroodje wilt? Als je die romige smaaksensatie eenmaal hebt beleefd, weet je dat niets lekkerder is dan vers gemaakte boter.

Adele Album 25 
De single ‘Hello’ is de debuutsingle van het nieuwe album ‘25’ van Adele en is de eerste nieuwe muziek sinds haar Oscar winnende single ‘Skyfall’ uit 2012. De prachtige single voor ‘Hello’ hebben we allemaal wel is voorbij zien komen op het sociale media of op de radio. Als je vriendin houdt van trendy muziek is dit een leuk geschenk. De album past ook net binnen het budget van € 15,-


Ik hoop dat je wat aan de cadeautips hebt gehad!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten